Ο Περιηγητής σας δεν υποστιρίζει αυτή την σελίδα παρακαλώ συνδεθείτε με chrome ή Firefox.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Προσφέρετε στο αυτοκίνητo σας την φροντίδα και προσοχή που του αξίζει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πλυντηρίου αυτοκινήτων των πρατηρίων Shell.

Για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας έχουμε δημιουργήσει μία σειρά από υπηρεσίες* που ως σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν την κάθε ανάγκη σας. Δείτε λοιπόν τι προσφέρουν τα παρακάτω προγράμματα και επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε.

  • Εξωτερικό Αμάξωμα

Πλύσιμο στο χέρι - Ειδική φροντίδα με χημικά που προστατεύουν το χρώμα του αυτοκινήτου και είναι φιλικά προς το περιβάλλον : Σαπούνι με Κερί, Αφρός με Κερί, Κρύο Κερί Γυαλίσματος.

  • Εσωτερικοί Χώροι

Εσωτερικός καθαρισμός από σκόνη και βρωμιές . Καθαρισμός ταπετσαρίας – Καθισμάτων με ειδικά μηχανήματα αναρρόφησης υγρών. Γυάλισμα εσωτερικών πλαστικών, ανάλογα με το πρόγραμμα πλυσίματος που έχετε επιλέξει.

  • Ειδικές Υπηρεσίες

Γυάλισμα εξωτερικού χρώματος αυτοκινήτου για επαναφορά της αρχικής όψης του χρώματος και αφαίρεση μικρογρατζουνιών. Κέρωμα εξωτερικού χρώματος αυτοκινήτου για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Καθαρισμός κινητήρα για αφαίρεση λαδιών, γράσου και βρωμιάς. Πλύσιμο Σασί. Αλλαγή λαδιών κινητήρα. ...

Μόνο 6,90€

Hello World!